english
magyar

Az 1 % álma

Ismét lehetőség van az adó 1% felajánlására

Aktuális híreink

Tekintsék meg legfrissebb hírlevelünket!

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

SEGÍTS LÁTHATÓVÁ VÁLNUNK!

Az első Adjukössze.hu-s közösségi adománygyűjtő kampányunk (2020. dec. 15. és 2021. febr. 13. között futott) a hétvégén sikeresen lezárult. A kitűzött célt 6%-kal túlszárnyaltátok.

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Tevékenységeink

 

Az állami normatíva mellett az Efrata Alapítvány által gyűjtött adományok, valamint az Új Jeruzsálem Katolikus Közösség tagjainak önzetlen támogatása teszi lehetővé számunkra, hogy segítsünk azoknak, akik betérnek hozzánk.

Nappali melegedőnkben minden nap kiosztunk 80-100 reggelit, valamint 50 meleg ebédet. Emellett lehetőség van mosásra, zuhanyzásra. Szükség esetén ellátjuk krízis csomaggal az arra rászorulókat, vagy elkísérjük őket egy bevásárlásra, kiváltjuk a gyógyszereiket.

kép

Annak érdekében, hogy vendégeink napjait színesebbé varázsoljuk, időnként tartunk Ki mit tud?  és társasjáték vetélkedőket, pingpong bajnokságokat és film klubokat.

Segítünk a szociális ügyintézésben és a munkahely keresésben.

Intézményünk akadálymentesített, így mozgássérült látogatóink is teljes körű ellátásban részesülhetnek.

Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk betérők önbecsülése, lelki egyensúlya is helyreálljon, és ezáltal megteremtődjenek a talpra állás és az önálló életvezetés belső feltételei. Ezért minden héten tartunk bibliaórát, dicsőítést amely tulajdonképpen biblikus alapon működő önsegítő csoportfoglalkozás, emellett lehetőség van lelkigondozói beszélgetést, vagy imádságot kérni munkatársainktól.

kép

A hitbéli továbblépést igénylők szolgálatát a VIII. kerületben, a Tömő utcai Béke Királynéja Plébánián végzik, ahol szentmisével, közösségi összejövetellel és szentségre felkészítő tanítással várják az érdeklődőket.

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió