english
magyar

Az 1 % álma

Ismét lehetőség van az adó 1% felajánlására

Aktuális híreink

Tekintsék meg legfrissebb hírlevelünket!

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

SEGÍTS LÁTHATÓVÁ VÁLNUNK!

Az első Adjukössze.hu-s közösségi adománygyűjtő kampányunk (2020. dec. 15. és 2021. febr. 13. között futott) a hétvégén sikeresen lezárult. A kitűzött célt 6%-kal túlszárnyaltátok.

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Küldetésünk

 

 „Csak Egyet”: furcsán hangzó név.  Miért választottuk mégis?

Személyes, egyénnek szóló szeretettel vesszük körül a hozzánk betérő rászoruló embert, megpróbáljuk közvetíteni számára azt a személyes törődést és odafigyelést, amivel maga az Isten szereti őt. Őt, a megismételhetetlen embert, az egyedit, személyre szólóan, csak azt az egyet.

Új szemléletű szociális szolgálatot akartunk alapítani, ahol az evangélium hirdetése együtt jár a szociális munkával. Csakis az evangélium ereje képes valóságosan újjá építeni a személyt. Csakis Isten atyai szeretetének megismerése képes visszaajándékozni elveszített önbecsülését. Az ember belülről változik meg!  Ezen az alapon lehet dolgozni élete teljes újjáépítésén, családi kapcsolatai rendezésétől kezdve, a tanulás, a munkakeresés lépésein keresztül, az önálló lakhatás megteremtéséig.

 kép

CSAK EGYET – úgy döntöttünk, ez lesz a szolgálat neve. Csak egyet. Isten szeretett teremtményét, meglátni minden emberben, aki megérdemli a személyes odafigyelést.  Úgy kell rátekinteni minden szegényre, mintha ő lenne az egyetlen ember a földön.  És „csak egyet”: a megváltó Jézust kell neki hirdetni, aki elhozza számára az újjászületést.  

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió