english
magyar

Téli ruhaszettre gyűjtünk

A téli hidegekre készülve szeretnénk sapka, sál, zokni, kesztyű szettet adni 110 rászoruló, többségében hajléktalan ellátottunknak. Ne fázzon senki! Segíts ebben Te is!

Bekapcsolódtunk a NEK programjába

Közös szentségimádás a Csak Egyetben

Aktuális gyűjtésünk

Az adjukossze.hu oldalon keresztül támogathatod te is aktuális gyűjtésünket. A hideg időszakra készülve sapka, sál, kesztyű, zokni szettre gyűjtünk. Segíts te is!

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

Aktuális híreink

Tekintsék meg legfrissebb hírlevelünket!

Közösségi gyűjtés a rászorulóink részére

Közösségi kampányunk november elején zárul. Be tudsz te is kapcsolódni, akár egy kis összeggel is, hogy elérjük a kitűzött célösszeget, amiből téli ruhaszettet vásárolhatunk rászorulóink részére.

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Küldetésünk

 

 „Csak Egyet”: furcsán hangzó név.  Miért választottuk mégis?

Személyes, egyénnek szóló szeretettel vesszük körül a hozzánk betérő rászoruló embert, megpróbáljuk közvetíteni számára azt a személyes törődést és odafigyelést, amivel maga az Isten szereti őt. Őt, a megismételhetetlen embert, az egyedit, személyre szólóan, csak azt az egyet.

Új szemléletű szociális szolgálatot akartunk alapítani, ahol az evangélium hirdetése együtt jár a szociális munkával. Csakis az evangélium ereje képes valóságosan újjá építeni a személyt. Csakis Isten atyai szeretetének megismerése képes visszaajándékozni elveszített önbecsülését. Az ember belülről változik meg!  Ezen az alapon lehet dolgozni élete teljes újjáépítésén, családi kapcsolatai rendezésétől kezdve, a tanulás, a munkakeresés lépésein keresztül, az önálló lakhatás megteremtéséig.

 kép

CSAK EGYET – úgy döntöttünk, ez lesz a szolgálat neve. Csak egyet. Isten szeretett teremtményét, meglátni minden emberben, aki megérdemli a személyes odafigyelést.  Úgy kell rátekinteni minden szegényre, mintha ő lenne az egyetlen ember a földön.  És „csak egyet”: a megváltó Jézust kell neki hirdetni, aki elhozza számára az újjászületést.  

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió