english
magyar

Az 1 % álma

Ismét lehetőség van az adó 1% felajánlására

Aktuális híreink

Tekintsék meg legfrissebb hírlevelünket!

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

SEGÍTS LÁTHATÓVÁ VÁLNUNK!

Az első Adjukössze.hu-s közösségi adománygyűjtő kampányunk (2020. dec. 15. és 2021. febr. 13. között futott) a hétvégén sikeresen lezárult. A kitűzött célt 6%-kal túlszárnyaltátok.

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Rebeka

 

Rebeka élete közel sem úgy alakult, mint ahogyan azt kamaszként elképzelte. A harmincas évei közepén járó asszony 4 gyermeket nevel egyedül, akik 17,16,13 és 2 évesek. Egy ilyen helyzetben különösen is nagy támaszt jelenthet egy nagymama vagy nagypapa, de Rebeka édesanyja - aki szintén velük él - pszichiátriai betegségekkel küzd, édesapja pedig már két éve elhunyt.

A kis csapat egy önkormányzati lakásban él, Rebeka takarítónőként igyekszik eltartani őket, szerencsére egyik nagylánya is már besegít neki a munkában. Anyagi helyzetük tehát alapvetően is szűkös, de az asszony az időszakban sokat betegeskedett, így felhalmozódott egy kisebb adósságuk. 

Önkormányzati lakásukban pályázati úton nyílászáró csere törént, aminek kiadásait szolgálatunk is próbálta átvállalni.

Jelenleg a BOJLER csere (2020 tavasz) létrejött az önkormányzat támogatásával, azonban a bojler megvétele a családi kasszát terhelte. Ez a kiadás megterhelte a családi kasszát, kiváltképp ebben a "felborult", vírusos helyzetben. 

Most Rebeka új célt tűzött ki maga elé. A családi kassza bevételét szeretné gyarapítani, alkalmazotti státuszból vállalkozóvá szeretne válni. Egy általunk is ismert cégen keresztül tudna így dolgozni. Egy ilyen változás megterhelő, mind anyagilag, mind lelkileg is. A vállalkozásban végzett munka beindulásáig még inkább szükség van ránk és rád! Támogatásoddal egy olyan lépés megtételében segítheted Rebekát és családját, ami hosszú távon lesz kifizetődő és eredményes! (2020. ősz) Vállalkozását segítő adományokat külön kezeljük, közleménybe így írják be: Rebeka vállalkozás.

Ha szívesen támogatná Rebekát, támogatásukat küldjék számlaszámunkra, közleménybe írják: Rebeka

Csak Egyet Szolgálat Alapítvány 11719001 – 20322546,  

IBAN HU 87 1171 9001 2032 2546 0000 0000    SWIFT OTPVHUHB

 

Kérem, vegye fel a kapcsolatot szolgálatunkkal, amennyiben örökbefogadná a családot, vagy további információra lenne szüksége! Email címünk: info@csakegyet.hu

 

Online adományozáshoz kattintson ide!

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió