english
magyar

Rebeka

 

Rebeka élete közel sem úgy alakult, mint ahogyan azt kamaszként elképzelte. A harmincas évei közepén járó asszony 4 gyermeket nevel egyedül, akik 17,16,13 és 2 évesek. Egy ilyen helyzetben különösen is nagy támaszt jelenthet egy nagymama vagy nagypapa, de Rebeka édesanyja - aki szintén velük él - pszichiátriai betegségekkel küzd, édesapja pedig már két éve elhunyt.

A kis csapat egy önkormányzati lakásban él, Rebeka takarítónőként igyekszik eltartani őket, szerencsére egyik nagylánya is már besegít neki a munkában. Anyagi helyzetük tehát alapvetően is szűkös, de az asszony az időszakban sokat betegeskedett, így felhalmozódott egy kisebb adósságuk. 

Önkormányzati lakásukban pályázati úton nyílászáró csere törént, aminek kiadásait szolgálatunk is próbálta átvállalni.

Jelenleg a BOJLER csere (2020 tavasz) létrejött az önkormányzat támogatásával, azonban a bojler megvétele a családi kasszát terhelte. Ez a kiadás megterhelte a családi kasszát, kiváltképp ebben a "felborult", vírusos helyzetben. 

Ha szívesen támogatná Rebekát, támogatásukat küldjék számlaszámunkra, közleménybe írják: Rebeka

EFRATA Alapítvány 11719001 – 20322546,  

IBAN HU 87 1171 9001 2032 2546 0000 0000    SWIFT OTPVHUHB

 

Kérem, vegye fel a kapcsolatot szolgálatunkkal, amennyiben örökbefogadná a családot, vagy további információra lenne szüksége! Email címünk: info@csakegyet.hu

 

Online adományozáshoz kattintson ide!

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió