english
magyar

Ózdi misszió

ózd

 

 

 Ezúttal a 5 éve működő, szolgálatunkhoz szorosan kapcsolódó Ózdi missziót ajánljuk támogatásra. A misszió indulása óta két - egy felnőtt és egy gyermek - főként romákból álló közösséget plántálunk. A térségre jellemzően, a hozzánk járó 30-40 gyermek rászoruló, nehézsorsú családban él. Sok esetben csak az egyik szülő neveli a gyermekeket. Gyermekeink nagy része komfort nélküli, vagy félkomfortos házakban, viskókban él. 

A családjainknak, felnőtteknek meg kell küzdenie az aktuális (és sokszor kilátástalan) helyi munkaerőpiaci helyzettel. Így a misszió során igyekszünk nem csak lelkileg (heti Bibliaórákkal), hanem a megélhetési gondokban is segítséget nyújtani; ruházattal, háztartási eszközökkel, iskolaszerekkel, cipővel, tüzelővel, élelmiszerrel, illetve lelkigondozással, tanácsadással. 

Emellett kulturális és keresztény értékeket közvetítő programokkal szeretnénk támogatni azokat a családokat és gyermekeket, akik önerőből nem jutnak el semmilyen kirándulásra, eseményre, táborba, lelkigyakorlatra.

 

Kérünk, ha teheti támogassa az ózdi missziót, a Győztes Bárány Közösséget!

Rendszeres támogatásával biztosítani tudja a misszió céljait, a családok havi kiadását segítheti!

Szívesen fogadunk el: tartós élelmiszert, sporteszközöket, tanszereket, számítástechnikai eszközöket, vagy szívesen vesszük, ha valaki munkalehetőséget ajánlana közösségünk tagjainak!

 

További információért keressenek minket : rita.szabo@csakegyet.hu

Anyagi támogatását alapítványunk számlaszámára tudja elküldeni:

 

EFRATA Alapítvány 11719001 – 20322546,  

IBAN HU 87 1171 9001 2032 2546 0000 0000 SWIFT OTPVHUHB.

Közleménybe tüntessék fel: ózdi misszió

 

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió