english
magyar

Az 1 % álma

Ismét lehetőség van az adó 1% felajánlására

Aktuális híreink

Tekintsék meg legfrissebb hírlevelünket!

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

SEGÍTS LÁTHATÓVÁ VÁLNUNK!

Az első Adjukössze.hu-s közösségi adománygyűjtő kampányunk (2020. dec. 15. és 2021. febr. 13. között futott) a hétvégén sikeresen lezárult. A kitűzött célt 6%-kal túlszárnyaltátok.

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Ildikó

Ildikó negyvenes éveiben járó asszony, mióta csak ismerjük - immáron 9 éve - sápadt és ijesztően vékony. Négy iskoláskorú gyermekét egyedül neveli, párja már régesrégen elhagyta. Évek óta töretlenül dolgozik takarítóként, 2019 nyarán hosszú hónapokig tartó betegsége volt, ami állandó izületi fájdalmakkal járt. Állapota nagyon megromlott, a kieső anyagiak miatt nem akart táppénzre menni. A nyáriszünetben otthonlévő gyerekek miatti plusz kiadásokhoz még a 40.000 Ft-os gyógyszerköltségek is hozzáadódtak, természetesen a havi kiadások mellett.

Orvosa tanácsa ellenére 2019 decemberében ment vissza dolgozni, hiszen a táppénz nem volt elegendő a kiadásokra. Sajnos állapota nem javult meg teljesen. Továbbra is beteg.

Ildikó a nehéz helyzet ellenére sem áll meg, sőt tervei vannak! Szeretne érettségizni, majd OKJ-s ápolói tanfolyamot elvégezni. Szereti az időseket, megbíznak benne, úgy érzi szívesen foglalkozna velük. Nem csoda, hogy Ildikó, aki ennyi nehézséget, fájdalmat átélt, empátiával tud fordulni mások felé is. Szerencsére terveiben jelenlegi munkáltatója támogatja.

Ildikó az elmúlt évek során stabil volt, de a rajta eluralkodó betegség borította a család helyzetét. Arra kérünk, ha teheted csatlakozz Ildikó már meglévő támogatóihoz, hogy ne veszítsék el lakásukat és a gyerekek továbbra is olyan rendezetten járjanak iskolába és haladjanak előre, mint eddig. A legnagyobb segítség a havi rendszerességű, fix összegű támogatás, de ha egyszeri adományt küldenél, azt is nagyon hálásan köszönjük!

Számlaszámunk: Csak Egyet Szolgálat Alapítvány számlaszámára, utalással: 

          11719001 – 20322546

          Külföldről: IBAN HU 87 1171 9001 2032 2546 0000 0000      

          SWIFT OTPVHUHB      

A közlemény rovatba kérjük az "Ildikó" nevet írjátok.     

További információ:info@csakegyet.hu
Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió