english
magyar

Az 1 % álma

Ismét lehetőség van az adó 1% felajánlására

Aktuális híreink

Tekintsék meg legfrissebb hírlevelünket!

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

SEGÍTS LÁTHATÓVÁ VÁLNUNK!

Az első Adjukössze.hu-s közösségi adománygyűjtő kampányunk (2020. dec. 15. és 2021. febr. 13. között futott) a hétvégén sikeresen lezárult. A kitűzött célt 6%-kal túlszárnyaltátok.

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Dávid

Dávid még nem töltötte be a negyvenet, de már leszázalékolták. 71%-os rokkant fiatalember. A leszázalékolás fő oka a két évvel ezelőtti agyi infarktusa volt, ami erősen kihat a beszédére, mozgására, de emellett egyéb komoly betegségekkel is küzd. 

Sosem volt elárasztva megtartó kapcsolatokkal, de édesapja halála óta úgy érzi, végleg magára maradt. Édesanyja nem tartja vele a kapcsolatot, ahogyan a nővére sem. Nagynénje segítette mindeddig számláinak fizetésében, de most ő is bekerült egy idősek otthonába, melynek fizetése lehetetlenné teszi számára Dávid további támogatását. 

Dávid minden bevétele 30. 000 Ft, amíg tudott addig kitartóan dolgozott, de mostmár csak az otthonról végzett munka lehetősége reális a számára. Ehhez szeretne elvégezni egy ingyenes tanfolyamot, amely 3 évig tart a BGSC-n. Azonban ezalatt a 3 év alatt is fizetnie kell valahogyan számláit (lakhatása szerencsére biztosított). Mi mindenben igyekszünk támogatni őt, azonban anyagi keretünk nem tudja mindezt havi rendszerességgel, három éven át biztosítani. Ezért kérünk titeket, hogyha úgy érzitek szívesen segítenétek Dávidot, akkor ha módotokban áll, ezt havi rendszerességű adománnyal tegyétek. Természetesen az egyösszegű adományok is nagy segítséget jelentenek és nagyon hálásak vagyunk értük!

Amennyiben a rendszeres támogatást választjátok, kérjük a közleményben a "Dávid" név feltüntetése mellett azt is írjátok le, hogy mennyi ideig és milyen rendszeresen küldenétek az adott összeget.

Név: Csak Egyet Szolgálat Alapítvány

Számlaszámunk: 11719001 – 20322546

Külföldről: IBAN HU 87 1171 9001 2032 2546 0000 0000 SWIFT OTPVHUHB      

A közlemény rovatba kérjük a "Dávid" nevet feltüntetni.

 

További információkért keressetek minket bátran! info@csakegyet.hu

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió