english
magyar

Bekapcsolódtunk a NEK programjába

Közös szentségimádás a Csak Egyetben

Karolj fel!

"Fogadj örökbe" egy rászorulót!

Aktuális híreink

Tekintsék meg legfrissebb hírlevelünket!

Az 1 % álma

Ismét lehetőség van az adó 1% felajánlására

SEGÍTS LÁTHATÓVÁ VÁLNUNK!

Az első Adjukössze.hu-s közösségi adománygyűjtő kampányunk (2020. dec. 15. és 2021. febr. 13. között futott) a hétvégén sikeresen lezárult. A kitűzött célt 6%-kal túlszárnyaltátok.

Online támogatás

Online is küldhet nekünk adományt.

Karolj fel!

Szolgálatunknál több olyan életet ismertünk meg, ahol rendszeres támogatásra van szükség, a betegség vagy a havi kiadások annyira megterhelőek, hogy minden hónapban krízis helyzet fenyegeti őket.

Karolj fel- programunkban olyan embereket, családokat ajánlunk támogatásra, akik mögött hiányzik a megtartó háttér.

Olvasd el embereink életét - a címekre kattintva- , s te is "Karolj fel!" , szükség van rád!

Kérdés esetén írj nekünk: info@csakegyet.hu

 

Itt szeretnénk jelezni nektek, hogy amikor valamelyik támogatónk olyan valaki (egyén vagy család) részére küld(ött) támogatást, akivel már nem állunk szoros együttműködési kapcsolatban, az átutalt összeget azonnal a Karolj fel! Alapba helyezzük.

 


***  FONTOS INFORMÁCIÓ  ***
 
Kedves Karolj fel! programunkat Támogató Barátaink!
 
A Csak Egyet Szolgálat Alapítvány nevében röviden tájékoztatni szeretnénk Benneteket arról, hogy továbbra is nagy szeretettel fogadunk minden adományt (anyagi támogatást) a "Karolj fel!" programunkra ill. ezen program keretében konkrétan támogatott személyek (klienseink) részére.
 
-Jelezni szeretnénk azonban Felétek, hogy jelen támogatási programunk megújítás alatt (azaz új keretrendszerbe rendezése folyamatban) van.
 
- Ennek egyik következménye, hogy️két eddigi támogatottunkkal kapcsolatban az elmúlt napokban megszűnt a "Karolj fel!" néven futó együttműködés, őket OLÁH MAMA és REBEKA néven ismerhetitek.
 
- Kérjük szépen, hogy a továbbiakban egyelőre NE ️küldjetek adományokat OLÁH MAMA és REBEKA részére!
 
 (A már beérkezett, de részükre fel nem használható adományok automatikusan a "Karolj fel! ALAPba" kerülnek, ahogy arról korábban már tájékoztattunk Benneteket a Hírlevelünkben. Ezekből szintén csak és kizárólag és közvetlenül egyéni vagy családos rászorulókat támogatunk, fogunk támogatni.)
 
További információért, bátorítunk Titeket, hogy írjatok nekünk az info@csakegyet.hu e-mail címünkre, vagy tegyétek fel kérdéseiteket a Facebook / Instagram oldalunkhoz tartozó Üzenet-applikáción (Messenger) keresztül! Igyekszünk 48 órán belül reagálni.
 
Üdvözlettel,
Csak Egyet Szolgálat Alapítvány //
Csak Egyet Szolgálat
 
Budapest, 2021. 09. 23.
Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió